Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
  Filters
  Αναζήτηση

  Πολιτική Πληρωμών

  Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται τις τιμές των προϊόντων όπως αυτές παρατίθενται στο brandoffers.gr και στο εκάστοτε προϊόν που επιλέγει, ως και το συνολικό ποσό που προκύπτει με το συνυπολογισμό λοιπών οικονομικών επιβαρύνσεων (κόστους αποστολής, φόρων και κάθε άλλη δαπάνη). Η κάθε επιμέρους οικονομική επιβάρυνση παρουσιάζεται με σαφή και ευκρινή τρόπο στους πελάτες.

  Εάν οι επιβαρύνσεις δεν μπορούν ευλόγως να υπολογιστούν εκ των προτέρων, τότε σας ενημερώνουμε με σαφή και ευκρινή τρόπο ότι μπορεί να απαιτηθούν πρόσθετες δαπάνες. Ο πελάτης δηλώνει με τη αποδοχή των όρων χρήσης του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ότι εάν προχωρήσει στην οριστική υποβολή της παραγγελίας αποδέχεται και συμφωνεί με όλες τις πρόσθετες επιβαρύνσεις και δαπάνες.

  Εάν ο πελάτης δεν συμφωνεί με το συνολικό κόστος ή τις επιμέρους ή πρόσθετες επιβαρύνσεις αγοράς των προϊόντων ή του προϊόντος που έχει επιλέξει, ΔΕΝ πρέπει να προχωρήσει στην οριστική υποβολή/ολοκλήρωση της παραγγελίας.

  Σημειωτέον, ότι μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της παραγγελίας από τον πελάτη, το συνολικό κόστος ειδικώς αναλυμένο αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

  Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων κατά τη διακριτική της ευχέρεια οποτεδήποτε. Επίσης, χωρίς χρονικό ή άλλο περιορισμό μπορεί να θέτει προσφορές προϊόντων και να προβαίνει σε εκπτώσεις.

  ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Η πληρωμή για την αγορά προϊόντων γίνεται σε ευρώ.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα των παρακάτω τρόπων πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Η πληρωμή για την αγορά προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Γίνονται δεκτές οι παρακάτω κάρτες: VISA & MASTERCARD

  • Τραπεζική Κατάθεση: Ο πελάτης μπορεί να καταθέσει τα χρήματα σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας, που παρέχονται σε αυτόν κατά τη διαδικασία της επιλογής του τρόπου πληρωμής όταν θέτει την παραγγελία του. Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω των αντίστοιχων ιστοχώρων των τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία μας είτε με κατάθεση στα κατά τόπους υποκαταστήματα των τραπεζών. Στην περίπτωση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία γίνεται αποδεκτή από εμάς και ο πελάτης λαμβάνει αντίστοιχο επιβεβαιωτικό μήνυμα, αμέσως μόλις επιβεβαιώσουμε την πίστωση του λογαριασμού της εταιρείας μας με το αντίτιμο της αγοράς των παραγγελθέντων προϊόντων.
   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   IBAN: GR3201727650005765085760577 (ΠΑΙΝΕΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ / ITALMARKET.GR)

  • Αντικαταβολή: Εάν ο πελάτης επιλέξει την αποστολή του προϊόντος με αντικαταβολή, τότε το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που θα επιλέξει ο ίδιος και η καταβολή του αντιτίμου της αγοράς από τον πελάτη γίνεται στον εξωτερικό συνεργάτη της εταιρείας μας, που έχει αναλάβει τη μεταφορά και παράδοση του προϊόντος. Εάν του ζητηθεί, ο πελάτης οφείλει να επιδείξει στο πρόσωπο που θα παραδώσει το προϊόν την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτότητά του.

  • Paypal

  Σημειώνεται ότι η εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται, δεν αποθηκεύει και δεν υπέχει καμία ευθύνη για τυχόν παράνομη συλλογή ή επεξεργασία δεδομένων του πελάτη που συντελείται από τις Τράπεζες, τους διαδικτυακούς τόπους μέσω των οποίων πραγματοποιείται η καταβολή του αντιτίμου των αγορών.

  Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ασφαλή φύλαξη των στοιχείων των πιστωτικών καρτών του και των άλλων τραπεζικών του στοιχείων. Τεκμαίρεται ότι οποιαδήποτε καταβολή ποσού για την αγορά και πληρωμή του αντιτίμου των προϊόντων γίνεται από το νόμιμο κάτοχο των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.

  Η εταιρεία μας εκδίδει τιμολόγιο ή απόδειξη, τα οποία και ενσωματώνει μέσα στο πακέτο του προϊόντος που θα αποσταλεί στον πελάτη.

  Σημειωτέον ότι η ολοκλήρωση της παραγγελίας, η οποία προϋποθέτει τόσο την επιλογή συγκεκριμένου/ων προϊόντος/ων όσο και την επιλογή συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής από τους ως άνω αναφερόμενους, συνεπάγεται την οικονομική δέσμευση του πελάτη και την υποχρέωση πληρωμής. Για το λόγο αυτό, το πεδίο με την ένδειξη «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» φέρει ευανάγνωστη σήμανση που αναγράφει τις λέξεις «παραγγελία με υποχρέωση πληρωμής».